TEAMBUILDING

SAMARBEJDE OG KOMMUNIKATION

Ønsker i at sætte fokus på samarbejde, kommunikation og den gode oplevelse – og mangler I det helt rigtige arrangement for jeres teambuilding?

 

Hos City Escape har vi den helt perfekte løsning til en vild og spændende dag, hvor i alle kan være med. Her vil I opleve at I får styrket kommunikationen og sammenholdet på arbejdspladsen. Er I klar på udfordringer og er lidt af et konkurrencemenneske? Så er vores udendørs City Escape Game et sikkert hit til jeres teambuilding.

 

Fordelene ved City Escape Game, er at i kan være rigtig mange personer og starte samtidigt – og få en fælles oplevelse – med fuld fart over feltet.  Hos City Escape Game vil der være anledning til grin og gode oplevelser mens I er i gang.

 

Pris per person: Fra 199,- Kr.

null
teamwork
team 2
teambuilding
team

UDENDØRS ESCAPE ROOM

GØR TEAMBUILDING TIL EN MISSION!

Vi har 2 forskellige City Escape Games som I kan vælge i mellem. Mission Operation Mindfall og vores nyeste skud på stammen BLACKOUT. Disse to Escape Room er perfekte til at styrke jeres fællesskab og samarbejdet på arbejdspladsen. I vil komme tættere på hinanden og styrke sammenholdet. Vi anbefaler at i afsætter 2 timer og 15 minutter til udfordringen.

 

Undervejs er det tilladt at have egne drikkevarer med som I kan have med rundt på ruten.

 

Det hele foregår i centrum af København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde.

 

City Escape Games kan spilles I alt slags vejr, så sørg for at klæde jer på efter vejret!

Teambuilding
teamwork

“UD AF HUSET”

I DE TRYGGE RAMMER

Vil I hellere have teambuilding hjemme hos jer, så bringer vi vores Murder Mystery ud til jer. Her vil der være rig mulighed for at komme tættere på hinanden og evaluerer efter oplevelsen. I vil være I trygge omgivelser og at alle vil blive inkluderet under oplevelsen. Vores Murder Mystery varer 90 minutter fra start til slut, så det vil altså også være muligt at have andre opgaver og oplevelser med til jeres teambuilding.

 

Det er et anderledes koncept og I vil opleve at blive grebet af stemningen og pludselig så er tiden gået. Oplevelserne vil give jer et fælles ståsted at tale ud fra efterfølgende.

SKRÆDDERSYET SPECIALRUTE

VI KAN KLARE DET HELE

Vores City Escape Games kan spilles fra 2 op til mere end +800 personer samtidigt i hold. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, så skal vi nok sørge for garanteret spænding og sjov.

 

Vi tilbyder at lave specialruter af vores udendørs Escape Game, kun til jeres virksomhed. Her sørger vi for, at I starter enten ude på jeres adresse eller der hvor I ønsker at starte jeres eventyr. Det betyder at I vil få mulighed for at få set lokalområdet omkring jeres virksomhed.

 

Derudover tilbyder vi også en add-on, hvor vi ændrer nogle af gåderne så de indeholder viden om jeres egen virksomhed.  Har i selv en masse gode facts, om jeres firma eller er det en særlig overraskelse til et jubilæum, som i gerne vil have med. Så tøv endelig ikke med at kontakte os og fortælle hvad I ønsker at få med i jeres helt særlig specialrute.

 

Lige meget hvad I ønsker, så laver vi gerne et skræddersyet arrangement der passer til netop jeres virksomhed. Ring eller send os en mail, så tager vi en uforpligtende snak om det.

null

RING PÅ TELEFON 71 96 16 87

null