null

MISSION: OPERATION MINDFALL (LIGHT VERSION)

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME – SPION MISSION

I denne light version af Operation Mindfall er fokus de unge fra 6-9. klasse og henvendes perfekt til børnefamilier eller dem som bare gerne vil have en lidt lettere udgave.

 

Det er den samme mission som I skal udføre, vi har bare skruet ned for sværhedsgraden, men vi kan garantere den samme funfactor!

 

Dit team står overfor jeres livs mission, I skal inden der er gået 120 minutter stoppe terrororganisationen Spider Tech. Spider Tech har sluppet en virus løs i drikkevandet, som vil hjernevaske alle der kommer i kontakt med det.

 

Virussen ligger pt. i dvale i 120 minutter og det er jeres chance for at gøre en forskel. I skal finde Spider Techs hovedkontor, hacke jer ind i deres server og blande en hemmelig antivirus – altsammen på blot 2 timer!

 

Jeres team arbejder under kodenavnet OPERATION MINDFALL. I må undervejs ikke vække opsigt og skal bevæge jer uset rundt i byen. Der findes dobbeltagenter alle steder og I kan ikke stole på nogen på jeres vej.

 

Tiden er startet og I er byens sidste håb – det ultimative CITY ESCAPE GAME er begyndt!

 

Sprog: vælg mellem dansk eller engelsk

badges til blackout
Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
Success rate0%
BOOK NOW!

null
B5

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME

SPION MISSION – ER DIT TEAM KLAR?

Operation Mindfall er et udendørs City Escape Game, der strækker sig over en rute på ca 2 kilometer. Udstyret med en spion kuffert og en iPad, møder I forskellige elementer fra Escape Rooms med GPS-geocaching og augmented-reality.

 

Spider Tech har allerede inficeret en stor el af verdens befolkning med en virus og det er nu jeres mission at finde en modgift og forhindre at Spider Tech overtager verdenen.

 

Gennem gåder og udfordringer må i finde vejen hen til modgiften – det er kun de bedste som kan løse alle opgaver og nå i mål!

 

Er dit team lille eller stort, så kan denne udgave rumme alle aldre og blive udfordret uanset om du barn eller voksen.

Det hele foregår i centrum af Købehavn, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde, hvor byen er en del af jeres hemmelige mission og udfordring. Spørgsmålet er bare om dit team er klar til udfordringen!

HAR DU TEAMET?

UDENDØRS ESCAPE ROOM UDFORDRING

Operation Mindfall kan gennemføres hele året rundt uanset vind og vejr. I kan spille fra 2 personer og opefter. Kommer I mange, vil vi inddele jer i mindre hold, der konkurrerer imod hinanden og spille på samme tid.

 

Vores City Escape Game Operation Mindfall kan gennemføres enten på dansk eller engelsk.

 

Operation Mindfall (Light version) er den perfekte aktivitet til skolearrangementer, familieaktivitet eller som hygge med vennerne

b6
B7

SKRÆDDERSYET SKOLEARRAGEMENT?

VI KAN KLARE DET HELE

Vores City Escape Games kan spilles fra 2 deltagere op til 500 deltagere, det er blot et spørgsmål om fordeling udover dagen. Vi tilbyder også at lave en tilpasset udgave, kun til jeres virksomhed.

 

Lige meget hvad I ønsker, så laver vi gerne et skræddersyet arrangement der passer til netop jeres virksomhed. Ring eller send os en mail, så tager vi en uforpligtende snak om det.

ER DET SVÆRT?

DER ER HJÆLP AT HENTE UNDERVEJS

I Operation Mindfall er sværhedsgraden relativt høj, men bare rolig, i denne udgave har vi gjort tingene lidt nemmere og der er hjælp at hente undervejs. I bliver sendt afsted på jeres mission efter en grundig introduktion til spillet og iPad’ens funktioner i spillet.

 

Rundt på jeres mission vil der være hjælp at hente gennem iPad’en og jeres supervisor I får tildelt af hovedkontoret.

 

I Operation Mindfall (light version) kan børn på 12 år og opefter fint sendes af sted på egen hånd, mens børn som er yngre kan deltage som en del af en gruppe.

B8
null