null

UDENDØRS ESCAPE ROOMS I NÆSTVED

CITY ESCAPE GAMES I NÆSTVED CENTRUM

Vi tilbyder danmarks fedeste City Escape Games I Næstved centrum. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets, sluppet løs i Næstved centrum, hvor i har to timer til at gennemføre missionen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og puzzles ligesom I kender det fra Escape Rooms.

 

I vores City Escape Games får I oplevet Næstved centrum på en hel ny måde, når I pludselig kæmper mod tiden og de udfordringer de forskellige escape games byder på. Der skal handles hurtigt, tænkes klart og samarbejdes på højt plan hvis I skal klare missionen.

 

Vores City Escape Games er fra 2 deltagere og opefter – samt det er muligt at konkurrere i hold imod hinanden.

 

Hvis dit team er tosset med at prøve escape rooms, så er vores udendørs escape game missioner helt sikkert noget for jer.

Vores prisliste
BOOK NOW!
null
Fødselsdag
Teambuilding
Skole
Fødselsdag

MØDESTED NÆSTVED

MEETING POINT: PENSLER & PERLER – KINDHESTEGADE 3B

Når I booker vores City Escape Games, mødes I med vores samarbejdspartner inde i Pensler & Perler. Her får I en grundig introduktion, samt udleveret jeres udstyr, inden I bliver sluppet løs i byen.

 

Om I klarer missionen eller mangel på samme, mødes I med instruktøren samme sted og runder jeres arrangement af.

PRAKTISK INFO

BLIV KLÆDT PÅ TIL JERES EVENTYR

Når I ankommer til meeting point vil vores søde samarbejdspartner tage imod jer.

 

Det altid en god ide at ankomme i god tid – kom gerne 10 minutter før booket tidspunkt. Vi anbefaler at I klæder jer på efter vejret, så I er klar til at prøve kræfter med vores udendørs escape room.

 

I kan betale med mobilepay på dagen, vi modtager ikke kort eller kontanter. Hvis det er et firma arrangement, så kan vi sende jer faktura I indbetaler efter event.

 

Vi anbefaler at man afsætter 2 timer og 15 minutter til vores City Escape game.

 

Booking og generelle vilkår – se mere her

Mindfall, Sjov for alle
null
null

null

null

null