null

UDENDØRS ESCAPE ROOMS I NÆSTVED

CITY ESCAPE GAMES I NÆSTVED CENTRUM

Vi tilbyder danmarks fedeste City Escape Games I Næstved centrum. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets, sluppet løs i Næstved centrum, hvor i har to timer til at gennemføre missionen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og puzzles ligesom I kender det fra Escape Rooms.

 

I vores City Escape Games får I oplevet Næstved centrum på en hel ny måde, når I pludselig kæmper mod tiden og de udfordringer de forskellige escape games byder på. Der skal handles hurtigt, tænkes klart og samarbejdes på højt plan hvis I skal klare missionen.

 

Vores City Escape Games er fra 2 deltagere og opefter – samt det er muligt at konkurrere i hold imod hinanden.

 

Hvis dit team er tosset med at prøve escape rooms, så er vores udendørs escape game missioner helt sikkert noget for jer.

 

Priser fra kr. 175,- pr person – varighed 2 timer.

null

MØDESTED NÆSTVED

MEETING POINT: SANKT MORTENS KIRKE, KATTEBJERG 2

Når I har booket vores City Escape Games, mødes I med jeres instruktør foran Sankt Mortens Kirke. Her sendes I afsted på jeres mission efter grundig introduktion og udlevering af jeres udstyr, samt iPad.

 

Om I klarer missionen eller mangel på samme, mødes I med instruktøren samme sted og runder jeres arrangement af.

PRAKTISK INFO

BLIV KLÆDT PÅ TIL JERES EVENTYR

Når I ankommer til meeting point vil en af vores søde instruktører tage imod jer. I vil altid kunne genkende vores instruktører, som står iklædt firmatøj med logo på.

 

Det altid en god ide at ankomme i god tid – kom gerne 10 minutter før booket tidspunkt. Vi anbefaler at I klæder jer på efter vejret, så I er klar til at prøve kræfter med vores udendørs escape room.

 

I kan betale med mobilepay på dagen, vi modtager ikke kort eller kontanter. Hvis det er et firma arrangement, så kan vi sende jer faktura I indbetaler efter event.

 

Vi anbefaler at man afsætter 2 timer og 15 minutter til vores City Escape game.

 

Booking og generelle vilkår – se mere her

Mindfall, Sjov for alle
null
null
null