null

SÅDAN BOOKER DU 

ALLE UGENS 7 DAGE – 365 DAGE OM ÅRET

 

Når du ønsker, at booke en eller flere af vores aktiviteter gøres dette ved at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

 

Du kan vælge, at ringe til os på telefon +45 71 96 16 87, udfylde kontaktformularen i bunden på siden eller sende os en e-mail på info@cityescape.dk

 

Vores kundeservice er åben alle ugens 7 dage, hele året rundt, kl.08.00-21.00, hvor vi både tager telefonen og besvare e-mails. Du skal ikke blive overrasket hvis du får et svar retur indenfor en time, det gør langt de fleste af vores kunder nemlig!

 

Vi er her for jeres skyld, så I skal endelig ringe eller skrive – vi hjælper jer gerne med alle spørgsmål I måtte sidde inde med.

 

 

 

 

Vores kontakt information:

 

City Escape

E-mail: info@cityescape.dk

Telefon: +45 71 96 16 87

Pil_sort_cityescape

KONTAKT OS

  COVID-19

  HVORDAN FORHOLDER VI OS?

  Vores City Escape Games er yderst COVID-19 venligt da det altid er et udendørs arrangement, hele året rundt. Det foregår kun i den lukkede gruppe I ankommer I og I bliver på intet tidspunkt blandet med andre kunder. I vil blive igangsat og modtaget igen når I er færdige, af jeres instruktør.

   

  Murder Mystery og Pirate Mobile Escape Room er begge aktiviteter vi bringer ud der hvor I er. Det foregår altså der hvor I sætter rammerne og deltagerne vil kun være jeres egen gruppe I har booket arrangementet til. Der vil være en instruktør tilstede under hele jeres arrangement.

   

  For alle vores aktiviteter er det gældende, at alle effekter rengøres og afsprittes inden I kommer i kontakt med dem. Ligeledes har vores instruktør altid håndsprit med, som I bedes bruge inden kontakt med vores aktiviteter. Vi overholder naturligvis alle foranstaltninger i forbindelse med Corona virus eller tilsvarende pandemier.

  VI BRINGER UD

  – DER HVOR I ER

  Vores to aktiviteter; Pirate Mobile Escape Room og Murder Mystery bringer vi ud til jer. Om det er på jeres firmaadresse, på konferencehotellet eller på en privat adresse, kommer vi og besøger jer.

   

  Vi skal til begge aktiviteter bruge et lokale, hvor der er plads til jeres gruppe. Til Murder Mystery skal der bruges 1-2 borde pr.hold og til Pirate Mobile Escape Room skal vi bruge fri gulvplads. Er vejret godt, kan Pirate Mobile Escape Room også gennemføres udendørs.

   

  VIND & VEJR

  – HVAD HVIS DET REGNER?

  City Escape Game: Operation Mindfall foregår udendørs hele året rundt. Om solen skinner, det blæser eller regner, er det igen hindring. Vores City Escape Game kan gennemføres i alt slags vejr. Vi anbefaler jer, at klæde jer på efter vejret den dag hvor I skal ud på spion mission.

   

  Vores Murder Mystery og Pirate Mobile Escape Room foregår primært indendørs og der er derved ikke noget I skal være opmærksomme på mht vejr og vind.

  AFBESTILLING

  – SÅDAN ER JERES VILKÅR

  Hvis I ønsker, at afbestille et arrangement skal dette altid ske skriftligt på e-mail på info@cityescape.dk

   

  Ved afbestilling af et City Escape game/mission er afbestilling senest 4 dage før afholdelse af jeres arrangement. Ved afbestilling af Pirate Mobile Escape Room og Murder Mystery skal afbestillingen ske senest 14 dage før afholdelse af jeres arrangement.

   

  Ved afbestilling af firmaarrangement og større arrangementer, dvs. arrangementer med flere aktiviteter og flere hold til City Escape Games skal afbestillingen ske senest 14 dage før afholdelse af jeres arrangement.

   

  Sker afbestillingen med kortere varsel end ovenstående, betales det fulde beløb på jeres arrangement.