null

VELKOMMEN TIL CITY ESCAPE AARHUS

CITY ESCAPE GAME, MURDER MYSTERY & PIRATE MOBILT ESCAPE ROOM

Velkommen til City Escape Aarhus – en verden af Escape Games!

 

Vi tilbyder danmarks fedeste City Escape Game I Aarhus centrum. I bliver udstyret med en iPad og en spionkuffert fyldt med cool gadgets, sluppet løs i Aarhus centrum, hvor i har to timer til at redde byen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og puzzles ligesom I kender det fra Escape Rooms.

 

Er I ikke i nærheden af Aarhus centrum, eller skal det bare være ekstra let, bringer vi vores Murder Mystery og Pirate mobile Escape Room ud til jer – Lettere bliver det ikke!

I vores City Escape Game får I oplevet Aarhus centrum på en hel ny måde, når I pludselig kæmper mod en trussel på byens eksistens. Der skal handles hurtigt, tænkes klart og samarbejdes på højt plan hvis I skal klare missionen.

 

Ønsker I stedet at være indendørs, når I bliver udfordret, er vores Murder Mystery og Pirate mobile Escape Game lige noget for jer. Her skal I opklare et mord eller skaffe jer adgang til den forsvundne sørøverskat, begge dele på blot én time!

 

Vores City Escape Game er fra 2 deltagere og opefter, mens vores Pirate mobile Escape Room og vores Murder Mystery er fra 6 deltagere og opefter.

null
Screenshot_7

OPERATION MINDFALL

MEETING POINT: MATHILDE FIBIGERS HAVE

Når I booker vores City Escape Game Operation Mindfall, mødes I med jeres instruktør på Mathilde Fibigers Have, lige ved indgangen til Besættelsesmuseum Aarhus, en spytklat fra Aarhus domkirke. Her får I en grundig introduktion, samt udleveret jeres spion udstyr, inden I bliver sluppet løs i byen.

 

Om I lykkedes med jeres mission, eller fejler, mødes I med instruktøren samme sted som I bliver sendt afsted fra.

MURDER MYSTERY & PIRATE ESCAPE GAME

VI BRINGER OPLEVELSERNE UD TIL JER

Vores Pirate mobile Escape Room og vores Murder Mystery er begge mobile Escape Game oplevelser, vi bringer ud til jer. Begge dele kan spilles fra 6 deltagere og opefter og man kan med fordel være mange deltagere der i mindre grupper dyster mod hinanden. I bliver udfordret som I kender det fra et Escape Room, blot hos jer selv på kontoret, i stuen eller et helt tredje sted.

 

Vores instruktør kommer ud på den aftalte adresse med alt hvad der skal bruges til jeres oplevelse. I har stedet, vi sørger for resten – lettere bliver det ikke!

badge22
null
null
null