billede seperator
city escape games

KØB GAVEKORT ONLINE

LEVERES PÅ MAIL MED DET SAMME

STØRRE GRUPPER

– VI KLARER DET HELE

Vi har ekstremt stor kapacitet og kan håndtere meget store grupper på alle vores oplevelser. Hvis I er mange, er det ofte et spørgsmål om at afsætte mere tid til arrangementet, og sætte jer igang ad flere omgange. Det er en rigtig god idé, at booke i god tid, især hvis I er en større gruppe og I gerne vil have indflydelse på dato og tidspunkt.

 

Ingen grupper er for store, så tag endelig fat I os til en uforpligtende snak om hvordan vi evt kan håndtere jeres arrangement. Lige meget hvad, skal vi nok finde ud af det.

AFBESTILLING

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Afbestilling skal ske skriftligt på info@cityescape.dk

 

Ved afbestilling af City Escape Game, skal afbestillingen ske senest 4 dage før jeres arrangement. Ved afbestilling af Murder Mystery og Pirate mobilt Escape Room, skal afbestillingen ske senest 14 dage før jeres arrangement.

 

Ved afbestilling af firmaarrangementer og større arrangementer, dvs. arrangementer med flere aktiviteter, skal afbestillingen ske senest 14 dage før afvikling af jeres arrangement.

 

Sker afbestillingen med kortere varsel end ovenstående, betales 100% af beløbet.

CORONA VENLIGT

– DET PERFEKTE ARRANGEMENT!

Alle arrangementer der afvikles gennem City Escape er lukkede arrangementer, hvilket betyder at I ikke bliver blandet med andre kunder.
Jeres arrangement afvikles altså udelukkende sammen med dem I ankommer med.

 

Ved City Escape Game, der foregår udendørs, sender instruktøren jer afsted og tager imod udstyret igen, I er altså på egen hånd under arrangementet. Gamemasteren vil være tilstede under hele arrangementet ved Murder Mystery og Pirate mobile Escape Room. Instruktøren holder 1-2 meters afstand under hele arrangementet.

 

Vi sørger naturligvis for grundig rengøring og afspritter alt vores udstyr både før og efter brug. Vi medbringer håndsprit som skal bruges af alle  inden start.

 

Vi har styr på alle sikkerhedsforanstaltninger, også i forhold til Covid-19 og I kan trygt afholde et arrangement med vores aktiviteter. Det er endda en fordel, at være udendørs i mindre grupper med vores City Escape Game.

BETALING

HVORDAN FUNGERE DET?

Alle private arrangementer betales ved ankomst på dagen enten på MobilePay eller kontant med lige penge. Instruktøren har desværre hverken mulighed for at modtage kort på dagen, eller give tilbage med byttepenge.

 

Firmakunder får tilsendt en faktura efter endt arrangement, medmindre andet er aftalt.