null

UDENDØRS ESCAPE ROOMS I FREDERICIA

CITY ESCAPE GAMES I FREDERICIA CENTRUM

Vi tilbyder danmarks fedeste City Escape Games I Fredericia centrum. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets, sluppet løs i Fredericia centrum, hvor i har to timer til at gennemføre missionen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og puzzles ligesom I kender det fra Escape Rooms.

 

I vores City Escape Games får I oplevet Fredericia centrum på en hel ny måde, når I pludselig kæmper mod tiden og de udfordringer de forskellige escape games byder på. Der skal handles hurtigt, tænkes klart og samarbejdes på højt plan hvis I skal klare missionen.

 

Vores City Escape Games er fra 2 deltagere og opefter – samt det er muligt at konkurrere i hold imod hinanden.

 

Hvis dit team er tosset med at prøve escape rooms, så er vores udendørs escape game missioner helt sikkert noget for jer.

Vores prisliste
BOOK NOW!
null
Fødselsdag
Teambuilding
Skole
Fødselsdag
image

MØDESTED FREDERICIA

MEETING POINT: GOTHERSGADE 51

Når I har booket vores City Escape Games, mødes I med vores samarbejdspartner inde i Fredericia Brewpub. Herfra vil I få jeres introduktion og få udleveret en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets.

 

Om I lykkedes med jeres mission, eller fejler, mødes I med instruktøren samme sted som I bliver sendt afsted fra.

PRAKTISK INFO

BLIV KLÆDT PÅ TIL JERES EVENTYR

Når I ankommer til meeting point vil en af vores søde samarbejdspartner tage imod jer.

 

Det altid en god ide at ankomme i god tid – kom gerne 10 minutter før booket tidspunkt. Vi anbefaler at I klæder jer på efter vejret, så I er klar til at prøve kræfter med vores udendørs escape room.

 

I kan betale med mobilepay på dagen, vi modtager ikke kort eller kontanter. Hvis det er et firma arrangement, så kan vi sende jer faktura I indbetaler efter event.

 

Vi anbefaler at man afsætter 2 timer og 15 minutter til vores City Escape game.

 

Booking og generelle vilkår – se mere her

Mindfall, Sjov for alle
null
null

null

null

null