FIRMAARRANGEMENT

DEN GODE OPLEVELSE MED KOLLEGAERNE

Et sjovt og udfordrende firmaarrangement for alle i jeres virksomhed. Her vil I blive rystet godt sammen og udfordre sammenholdet på arbejdspladsen.

 

Hos City Escape har vi den helt perfekte løsning til en vild og spændende dag, hvor i alle kan være med. Undervejs vil i få ah-ha oplevelser og blive udfordret og underholdt. Masser af god energi og højt humør. Vores udendørs City Escape Game et sikkert hit til jeres firmaarrangement.

 

Fordelene ved City Escape Game, er at i kan dyste i hold mod hinanden, hvor I alle starter på samme tid – og får den samme oplevelse. Sjovt og udfordrende – og vi kårer selvfølgelig et vinderhold på dagen.

 

Vores City Escape Games kan spille fra 2 deltagere op til +800 deltagere. Så uanset størrelse på firmaet, så skal vi nok finde en løsning.

 

Pris per person: Fra 199,- Kr.

null
firma arrangement
firma arrangement
firma arrangement
firma arrangement

UDENDØRS ESCAPE ROOM

EN FÆLLES OPLEVELSE!

Vi har 2 forskellige City Escape Games som I kan vælge i mellem. Mission Operation Mindfall og vores nyeste skud på stammen BLACKOUT. Disse to Escape Room er perfekte til spændende firmaarrangementer. Vi anbefaler at i afsætter 2 timer og 15 minutter til oplevelsen.

 

Undervejs er det tilladt at have egne drikkevarer med som I kan have med rundt på ruten.

 

Det hele foregår i centrum af København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde.

 

City Escape Games kan spilles I alt slags vejr, så sørg for at klæde jer på efter vejret!

firmaarrangement
firma - ud af huset

“UD AF HUSET”

VI KOMMER UD TIL JER

Ved I allerede hvad I har lagt for dagen og mangler et arrangement som skaber spænding og sjove minder hjemme hos jer, så bringer vi vores Murder Mystery ud til jer. Her vil der være rig mulighed for at få en god oplevelse og en firmaaktivitet der underholder. Murder Mystery vil være perfekt til både sommerfester, julefrokosten, jubilæum eller en dag hvor arbejdspladsen fortjener lidt ekstra sjov.

 

Det er et anderledes koncept og I vil opleve at blive grebet af stemningen og pludselig så er tiden gået. Oplevelsen vil give jer et fælles ståsted at tale ud fra efterfølgende.

SKRÆDDERSYET SPECIALRUTE

VI KAN KLARE DET HELE

Vores City Escape Games kan spilles op til mere end + 800 deltagere. Uanset om din virksomhed lille eller stort, så skal vi nok sørge for garanteret spænding og sjov.

 

Vi tilbyder at lave specialruter af vores udendørs Escape Game, kun til jeres virksomhed. Her sørger vi at I starter enten ude på jeres adresse eller der hvor I ønsker at være. Det betyder at I vil få mulighed for at få set lokalområdet omkring jeres virksomhed.

 

Derudover tilbyder vi også en add-on, hvor vi ændrer nogle af gåderne så de indeholder viden om jeres egen virksomhed. Har i selv en masse gode facts, om jeres firma eller er det en særlig overraskelse til et jubilæum, som I gerne vil have med. Så tøv endelig ikke med at kontakte os og fortælle hvad I ønsker at få med i jeres helt særlig specialerute.

 

Lige meget hvad I ønsker, så laver vi gerne et skræddersyet arrangement der passer til netop jeres virksomhed. Ring eller send os en mail, så tager vi en uforpligtende snak om det.

null

RING PÅ TELEFON 71 96 16 87

null