SPECIAL RUTE TILPASSET DIG

VI KAN KLARE DET HELE

Vores City Escape Games kan spilles fra 2 op til +800 deltagere. Vi tilbyder at lave special ruter af vores udendørs Escape Game, kun til jeres virksomhed/institution.

 

Vi sørger, at I starter ude på jeres adresse eller en anden ønsket lokation. Dette giver gode muligheder for at se jeres virksomhed/institution hele og lokalområdet.

 

Til vores specialruter tilbyder vi add-ons. Vi ændrer nogle af gåderne så de er tilpasset jeres virksomhed eller institution. Har i nogle særlige emner eller temaer, som medarbejdere ofte skal igennem, som teambuilding eller kurser? Så er det muligt for os at lave særlige spørgsmål og gåder, som er tilpasset jeres specialrute. Har i selv specifikke krav og ønsker, som skal tilføjes til specialruten? Så tøv endelig ikke med at kontakte os og fortælle os hvad I ønsker at få med i jeres unikke Escape Game.

 

Lige meget hvad I ønsker, så laver vi et skræddersyet arrangement der passer til jeres virksomhed og institution. Ring eller send os en mail, så tager vi en uforpligtende snak om det.

 

City Escape Games kan spilles I alt slags vejr, så sørg for at klæde jer på efter vejret!

null
specialrute
specialrute
specialrute
Specialrute

HVAD KAN VI TILBYDE

VORES ARRANGEMENTER ER ALDRIG ENS 

Hos City Escape kan vi tilbyde 3 forskellige pakker af special ruter, hvor vi tilføjer add-ons. På den måde kan i selv bestemme hvor personliggjort i ønsker at jeres City Escape Game skal være.

Basispakken:

I vores basispakke er der fokus på lokationerne. Vi ændrer hvor I skal starte henne, hvor I skal gå hen og hvor I ender, når spillet er slut. Det vil sige, som eksempel, at alle medarbejdere mødes ude foran hovedkontoret og starter deres rute der. Ruten vil følge medarbejdere ud rundt i lokalområdet, mens de løser gåder.

 

STARTPRIS ER KR 8.000,- EX. MOMS + KR. 160,- EX. MOMS PR DELTAGER

Bronze Badge - Specialrute

Basis+ pakken:

I vores basis+ pakke tilføjer vi en add-on. Her bliver 4-5 af gåderne skiftet ud med emner og spørgsmål, som omhandler jeres skole eller virksomhed. I kan fortælle os hvad I ønsker at få med jeres helt særlige specialrute eller lade City Escape om det.

 

Som eksempel vil alle medarbejdere mødes ude foran hovedkontoret og starte deres rute der. Ruten vil følge medarbejdere ud rundt i lokalområdet, mens de løser gåder. Under ruten vil de blive overrasket over at nogle af gåderne omhandler; hvornår firmaet startede og hvad der er det meste kendte slogan.

 

STARTPRIS ER KR. 12.000,- EX MOMS + KR. 160,- EX. MOMS PR DELTAGER

Basis Plus - Specialrute

Premium pakken:

I vores luksuspakke laver vi en 100% speciallavet rute til jer. Denne pakke er især god til teambuilding eller årlige kurser, som godt kunne klare et frisk pust.
Vi implementerer alle spørgsmål fra jeres kursus ind i et City Escape Game. Samtidigt sørger vi for at ruten starter der, hvor I ønsker at være.

 

Det er også muligt for jer at være hjemme på kontoret og gennemføre vores Escape Game. Som eksempel, alle medarbejdere mødes ude foran hovedkontoret starter deres rute der eller går ind i et mødelokale. Mens alle forsøger at løse gåder, vil de hurtigt opleve at alle spørgsmål omhandler kundeservice eller sikkerhedsregler.

 

PRISEN FOR VORES PREMIUM PAKKE STARTER FRA KR. 25.000,- EX MOMS + KR. 160,- EX. MOMS PR DELTAGER

Guld badge v2

Husk at booke I god tid – jo tættere vi kommer på datoen, desto færre ledige tider vil der være!

null