null

UDENDØRS ESCAPE ROOMS I KOLDING

CITY ESCAPE GAMES I KOLDING CENTRUM

Vi tilbyder danmarks fedeste City Escape Games I Kolding centrum. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets, sluppet løs i Kolding centrum, hvor i har to timer til at gennemføre missionen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og puzzles ligesom I kender det fra Escape Rooms.

 

I vores City Escape Games får I oplevet Kolding centrum på en hel ny måde, når I pludselig kæmper mod tiden og de udfordringer de forskellige escape games byder på. Der skal handles hurtigt, tænkes klart og samarbejdes på højt plan hvis I skal klare missionen.

 

Vores City Escape Games er fra 2 deltagere og opefter – samt det er muligt at konkurrere i hold imod hinanden.

 

Hvis dit team er tosset med at prøve escape rooms, så er vores udendørs escape game missioner helt sikkert noget for jer.

 

Priser fra kr. 175,- pr person – varighed 2 timer.

null
Kolding

MØDESTED KOLDING

MEETING POINT: LÅSBYBANKE PLADS

Når I booker vores City Escape Games, mødes I med jeres instruktør på LÅSBYBANKE PLADS, tæt på Koldinghus. Her får I en grundig introduktion, samt udleveret jeres udstyr, inden I bliver sluppet løs i byen.

 

Om I lykkedes med jeres mission, eller fejler, mødes I med instruktøren samme sted som I bliver sendt afsted fra.

MURDER MYSTERY & PIRATE ESCAPE GAME

VI BRINGER OPLEVELSERNE UD TIL JER

Vores Pirate mobile Escape Room og vores Murder Mystery er begge mobile Escape Game oplevelser, vi bringer ud til jer. Begge dele kan spilles fra 6 deltagere og opefter og man kan med fordel være mange deltagere der i mindre grupper dyster mod hinanden. I bliver udfordret som I kender det fra et Escape Room, blot hos jer selv på kontoret, i stuen eller et helt tredje sted.

 

Vores instruktør kommer ud på den aftalte adresse med alt hvad der skal bruges til jeres oplevelse. I har stedet, vi sørger for resten – lettere bliver det ikke!

badge22
null
null
null