null

UDENDØRS ESCAPE ROOMS I ESBJERG

CITY ESCAPE GAMES I ESBJERG CENTRUM

Vi tilbyder danmarks fedeste City Escape Games I Esbjerg centrum. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets, sluppet løs i Esbjerg centrum, hvor i har to timer til at gennemføre missionen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og puzzles ligesom I kender det fra Escape Rooms.

 

I vores City Escape Games får I oplevet Esbjerg centrum på en hel ny måde, når I pludselig kæmper mod tiden og de udfordringer de forskellige escape games byder på. Der skal handles hurtigt, tænkes klart og samarbejdes på højt plan hvis I skal klare missionen.

 

Vores City Escape Games er fra 2 deltagere og opefter – samt det er muligt at konkurrere i hold imod hinanden.

 

Hvis dit team er tosset med at prøve escape rooms, så er vores udendørs escape game missioner helt sikkert noget for jer.

 

Priser fra kr. 175,- pr person – varighed 2 timer.

null

MØDESTED ESBJERG

MEETING POINT: ESBJERG VANDTÅRN

Når I har booket vores City Escape Games, mødes vi udendørs ved Esbjerg Vandtårn, som ligger ved siden af Musikhuset. Herfra vil I få jeres introduktion og få udleveret en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets.

 

Når I er færdige med missionen, mødes vi igen ved Vandtårnet og runder jeres arrangement af. Kan bookes fra 2 deltagere og opefter.

MURDER MYSTERY & PIRATE ESCAPE GAME

VI BRINGER OPLEVELSERNE UD TIL JER

Som udgangspunkt bringer vi både Murder Mystery og Pirate mobilt Escape Room ud til jer, men i Esbjerg kan I også komme og prøve det hos os. I vælger selv hvad der er lettest for jer. Hvis vi kommer ud til jer, er det eneste I skal sørge for et lokale vi kan være i, vi sørger for resten – lettere bliver det ikke!

 

Både vores Murder Mystery og vores Pirate Escape Game bringes ud i hele Danmark. I får en super fed og med garant udfordrende oplevelse, om I vælger det ene eller det andet.

badge22
null
null
null