null

UDENDØRS ESCAPE ROOMS I ESBJERG

CITY ESCAPE GAMES I ESBJERG CENTRUM

Vi tilbyder danmarks fedeste City Escape Games I Esbjerg centrum. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets, sluppet løs i Esbjerg centrum, hvor i har to timer til at gennemføre missionen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og puzzles ligesom I kender det fra Escape Rooms.

 

I vores City Escape Games får I oplevet Esbjerg centrum på en hel ny måde, når I pludselig kæmper mod tiden og de udfordringer de forskellige escape games byder på. Der skal handles hurtigt, tænkes klart og samarbejdes på højt plan hvis I skal klare missionen.

 

Vores City Escape Games er fra 2 deltagere og opefter – samt det er muligt at konkurrere i hold imod hinanden.

 

Hvis dit team er tosset med at prøve escape rooms, så er vores udendørs escape game missioner helt sikkert noget for jer.

Vores prisliste
BOOK NOW!
null
Fødselsdag
Teambuilding
Skole
Fødselsdag

MEETING POINT & PRAKTISK INFO

 Mødested: Danmarksgade 41, Esbjerg

 

 Du vil blive mødt på mødestedet af vores medarbejder

 

 Vi anbefaler at i møder op 10 minutter før tidspunktet

 Husk at klæde jer på efter vejret

 

 Vi anbefaler at i sætter 2 timer og 15 minutter af til et City Escape spil

 

 Kontaktinfo: 71 96 16 87 & info@cityescape.dk

MØDESTED ESBJERG

MEETING POINT: DANMARKSGADE 41

Når I har booket vores City Escape Games, mødes vi udendørs ved Danmarksgade 41, som ligger ved siden af Slagter Theilgaard. Herfra vil I få jeres introduktion og få udleveret en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets.

 

Når I er færdige med missionen, mødes vi igen ved Danmarksgade 41 og runder jeres arrangement af. Kan bookes fra 2 deltagere og opefter.

PRAKTISK INFO

BLIV KLÆDT PÅ TIL JERES EVENTYR

Når I ankommer til meeting point vil en af vores søde instruktører tage imod jer. I vil altid kunne genkende vores instruktører, som står iklædt firmatøj med logo på.

 

Det altid en god ide at ankomme i god tid – kom gerne 10 minutter før booket tidspunkt. Vi anbefaler at I klæder jer på efter vejret, så I er klar til at prøve kræfter med vores udendørs escape room.

 

I kan betale med mobilepay på dagen, vi modtager ikke kort eller kontanter. Hvis det er et firma arrangement, så kan vi sende jer faktura I indbetaler efter event.

 

Vi anbefaler at man afsætter 2 timer og 15 minutter til vores City Escape game.

 

Booking og generelle vilkår – se mere her

Mindfall, Sjov for alle
null
null

null

null

null