null

VELKOMMEN TIL CITY ESCAPE ESBJERG 

CITY ESCAPE GAME, MURDER MYSTERY & PIRATE MOBILT ESCAPE ROOM

Velkommen til City Escape Esbjerg – en verden af Escape Games!

 

Hos City Escape Esbjerg har vi en variation af Escape Games, der alle er perfekte som firmaarrangement, underholdning til en polterabend, teambuilding arrangement eller hygge med vennerne. Vi tilbyder et City Escape Game i Esbjerg centrum, hvor I udstyret med en iPad og en spionkuffert har to timer til at redde byen.

 

Derudover tilbyder vi Murder Mystery og Pirate Escape Game hos jer eller hos os. Begge dele foregår indendørs og er et super fedt alternativt til det klassiske Escape Room. I bliver udfordret på jeres samarbejde og kommunikation og presset på tiden hele vejen igennem.

Vores City Escape Game sender jer rundt i Esbjerg centrum og I vil opleve midtbyen på en helt ny måde. I skal undervejs løse en lang række opgaver og puzzles. I bliver udfordret på jeres logiske sans, ligesom I skal være skarpe på jeres samarbejde og kommunikation, hvis I vil klare missionen. Kan bookes fra 2 deltagere og opefter.

 

Murder Mystery og Pirate Escape Game er begge indendørs aktiviteter, som vi bringer ud til jer – eller I kan komme til os og prøve det. I har 60 minutter til at opklare mordet eller at finde den forsvunde sørøverskat. Begge oplevelser kan bookes fra 6 deltagere og opefter.

null

OPERATION MINDFALL

MEETING POINT: STREET FOOD ESBJERG

Når I har booket vores City Escape Game Operation Mindfall, mødes vi på vores stand indendørs i Esbjerg StreetFood. Herfra vil I få jeres introduktion og få udleveret en iPad og en spionkuffert fyldt med cool gadgets.

 

Når I er færdige med missionen, mødes vi igen på Esbjerg StreetFood og runder jeres arrangement af. Kan bookes fra 2 deltagere og opefter.

MURDER MYSTERY & PIRATE ESCAPE GAME

VI BRINGER OPLEVELSERNE UD TIL JER

Som udgangspunkt bringer vi både Murder Mystery og Pirate mobilt Escape Room ud til jer, men i Esbjerg kan I også komme og prøve det hos os. I vælger selv hvad der er lettest for jer. Hvis vi kommer ud til jer, er det eneste I skal sørge for et lokale vi kan være i, vi sørger for resten – lettere bliver det ikke!

 

Både vores Murder Mystery og vores Pirate Escape Game bringes ud i hele Danmark. I får en super fed og med garant udfordrende oplevelse, om I vælger det ene eller det andet.

badge22
null
null
null