null

MISSION: RED JULEN

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME – CHRISTMAS EDITION

Tag dit team med på den vildeste julemission, hvor I får muligheden for at opleve byens julestemning, de mange lys og den hyggelige atmosfære! Julen, som vi kender den, er på spil, og julemanden har desperat brug for jeres hjælp!

 

En gruppe ondsindede nisser har vendt sig mod julemanden, og planlægger at ødelægge julen for alle – I må stoppe dem, før det er for sent! Men nisserne er nogle snu væsner…. I er nødt til at holde lav profil og bevæge jer uset gennem byen. Alt sammen på blot 2 timer.

 

Missionen er den perfekte oplevelse til årets julefrokost. Alle kan være med, når byen viser sig fra sine mest magiske sider.

 

Julemissionen kan KUN spilles i perioden: 22.11.23 – 07.01.24

 

Sprog: vælg mellem dansk eller engelsk.

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
Success rate0%
Julekuffert

null
Julebillede 1

UDENDØRS JULE CITY ESCAPE GAME

JULEMISSION – ER DIT HOLD KLAR?

Mission: Red Julen er et udendørs City Escape Game, der strækker sig over en rute på ca. 2 kilometer. Udstyret med en taske og en iPad vil I møde forskellige elementer fra Escape Rooms kombineret med GPS-geocaching og Augmented Reality – med et tvist af jul!

 

Det hele foregår i centrum af København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding, Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde, hvor byen er en del af jeres julemission. Spørgsmålet er bare, om dit team er klar til udfordringen!

HAR DU JULETEAMET?

UDENDØRS ESCAPE ROOM UDFORDRING

Mission: Red Julen er en eksklusiv julemission, som kun kan spilles i en begrænset periode! I kan spille fra 2 personer og opefter. Kommer I mange, vil vi inddele jer i mindre hold, der konkurrerer mod hinanden og spiller på samme tid.

 

Vores City Escape Game Mission: Red Julen kan gennemføres enten på dansk eller engelsk, og vi anbefaler, at man er min. 15 år for at deltage.

 

Mission: Red Julen er den perfekte aktivitet til årets julefrokost, firmaarrangement, teambuilding, polterabend, familieaktivitet eller som hygge med vennerne.

Julebillede 3
Julebillede 2

ER DET SVÆRT?

DER ER HJÆLP AT HENTE UNDERVEJS

I Mission: Red Julen er sværhedsgraden ikke særlig høj, hvilket betyder, at alle kan være med! Men bare rolig – der er hjælp at hente, hvis der skulle blive brug for det. I bliver sendt afsted på jeres mission efter en grundig introduktion til spillet og iPad’ens funktioner i spillet.

 

Ude på selve missionen vil der også være hjælp at hente hos jeres Supervisor på iPad’en.

null