null

MISSION: DEN MAGISKE PORTAL

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME FOR HELE FAMILIEN

Jeres hold er ved at begive sig ud på den mest magiske mission i jeres liv: Fare truer fra verdener, man troede var for længst forsvundet! Den lokale portalvogter er blevet gjort ukampdygtig af en stærk besværgelse, og nu strejfer ondsindede væsner igen rundt i vores fortryllende, stolte og unikke by. Men der er håb!

 

Ifølge legenden kan modige helte ved hjælp af et kraftfuldt artefakt finde de tre magiske krystallers skjulesteder, bevise deres mod, intelligens og hurtighed og lukke portalen igen. Alt dette på 2 timer!

 

For at lukke en portal til en anden verden skal du finde krystaller ved at løse gåder. Kun med deres hjælp kan du lukke porten og beskytte verden mod monstrene.

 

Uret tikker, og du er byens sidste håb – det ultimative City Escape Game er begyndt!

 

Missionen kan bookes fra 01.06.2024.

 

Pris pr. person: 150,-

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
Success rate0%
BOOK NOW!

null
Mindfall, Sjov for alle

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME

MAGISK MISSION – ER DIT TEAM KLAR?

“Den Magiske Portal” henvender sig til begyndere, der endnu ikke har prøvet udendørs escape games, og er designet til hele familien og børn. Du får et kort, en notesbog og et opgaveark til missionen. Efter spillet kan du tage notesbogen med hjem som en souvenir fra en sjov dag.

 

Alt dette foregår i byens centrum, så byen bliver en del af jeres hemmelige mission og udfordring. Det eneste spørgsmål er, om dit hold er klar til udfordringen!

HAR DU TEAMET?

UDENDØRS ESCAPE ROOM UDFORDRING

Den Magiske Portal kan gennemføres hele året rundt uanset vind og vejr.  I kan spille fra 5 personer og opefter. Kommer I mange, vil vi inddele jer i mindre hold, der konkurrere imod hinanden og spille på samme tid.

 

Vores City Escape Game Den Magiske Portal kan gennemføres enten på dansk eller engelsk og vi anbefaler, at man er min. 15 år for at deltage.

Skole
Polterabend kvinder

ER DET SVÆRT?

DER ER HJÆLP AT HENTE UNDERVEJS

I Den Magiske Portal er sværhedsgraden relativt høj, men bare rolig, der er hjælp at hente undervejs. I bliver sendt afsted på jeres mission efter en grundig introduktion til spillet og iPad’ens funktioner i spillet.

 

Rundt på jeres mission vil der være hjælp at hente gennem iPad’en.

null