POLTERABEND KVINDER

GIV BRUDEN DEN NÆSTBEDSTE DAG!

Drømmescenariet! Jeres veninde ringer, råber i telefonen at kæresten er gået på knæ og hun skal giftes. Så skal planlægningen i gang, for i skal have lavet den bedste polterabend til kvinder.

 

Er I i tvivl om hvad dagen skal bestå af, så hør godt efter! Er bruden klar på spændende oplevelser og er hun lidt af et konkurrencemenneske? Så er City Escape det helt perfekte valg og vi kan garantere en spændende og sjov polterabend for kvinder.

 

Her vil i få en fælles oplevelse da i kan dyste i hold mod hinanden, både i små og store hold. Dog anbefaler vi holdstørrelser af 2-6 personer, for at få mest ud af oplevelsen.

 

Hvis i ønsker at være i et stort hold, så er det også en mulighed. Dog skal man være opmærksom på at det kan gå ud over oplevelsen. Ønsker i mere info omkring holdstørrelser, så kontakt os på telefonen.

null
Polterabend kvinder
Polterabend kvinder
Polterabend kvinder
Polterabend kvinder
Polterabend kvinder

UDENDØRS ESCAPE ROOM

DEN PERFEKTE POLTERABEND

Vi har 2 forskellige City Escape Games som I kan vælge i mellem. Mission Operation Mindfall og vores nyeste skud på stammen BLACKOUT. Disse to Escape Games er perfekte til en polterabend for kvinder, da I vil komme tættere på hinanden. Vi anbefaler at i afsætter 2 timer og 15 minutter til udfordringen.

 

Undervejs er det tilladt at have egne drikkevarer med som I kan have med rundt på ruten, imens i spiller.

 

Vores City Escape Games kan spilles fra 2 deltagere op til +800 deltagere.

 

Det hele foregår i centrum af København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde.

 

City Escape Games kan spilles I alt slags vejr, så sørg for at klæde jer på efter vejret!

null

RING PÅ TELEFON 71 96 16 87

null