SKOLEARRANGEMENT

VI RYSTER JER GODT SAMMEN!

Mangler universitets-, gymnasiets- eller efterskolens elever at blive rystet sammen og kan i bare slet ikke finde det perfekte skolearrangement?

 

Hos City Escape har vi den helt perfekte løsning til en vild og spændende dag, hvor i alle kan være med. Er humøret højt og har jeres elever lidt blod på tanden? Så er vores udendørs City Escape Game et sikkert hit til et spændende skolearrangement. Her vil alle elever blive udfordret og konkurrencegenet skal nok komme op til overfladen.

 

Fordelene ved City Escape Game, er at i alle kan være i en større gruppe og få en fælles oplevelse. I kan også dyste på tværs af klasser hvor I bliver delt op i mindre hold. Her vil I dyste mod hinanden og kæmpe om håneretten.

 

Vores City Escape Games kan spilles fra 2 deltagere op til +800 deltagere og er egnet til både efterskoler, gymnasier og videregående uddannelser. Så uanset størrelse på skolen, så skal vi nok finde en løsning.

null
skolearrangement
skolearrangement
skole lille billede
skolearrangement

UDENDØRS ESCAPE ROOM

EN VILD UDFORDRING!

Vi har 2 forskellige City Escape Games som I kan vælge i mellem. Mission Operation Mindfall og vores nyeste skud på stammen BLACKOUT. Disse to Escape Room er perfekte til et skolearrangement for alle klassetrin. Vi har flere forskellige sværhedsgradsniveauer, og anbefaler missionerne fra 6. klassetrin og op. Vi anbefaler at i afsætter 2 timer og 15 minutter til udfordringen.

 

 

Det hele foregår i centrum af København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde.

 

City Escape Games kan spilles I alt slags vejr, så sørg for at klæde jer på efter vejret!

skolearrangement
Ud af huset

“UD AF HUSET”

VI KOMMER UD TIL JER

Vil I hellere være ude på skolen, så bringer vi vores Murder Mystery ud til jer. Her vil der være rig mulighed for at få en action fyldt oplevelse og en skoleaktivitet der underholder. Murder Mystery vil være perfekt til både skolestart, fester eller en dag hvor undervisningen skal have et ekstra pift.

 

Det er et anderledes koncept og I vil opleve at blive grebet af stemningen og pludselig så er tiden gået. Oplevelsen vil give jer et fælles ståsted at tale ud fra efterfølgende.

Skræddersyet Specialrute

VI KAN KLARE DET HELE

Vores City Escape Games kan spilles op til +800 deltagere. Så vi skal nok sørge for garanteret spænding og sjov uanset ude på ruten. Hos City Escape vil vi gerne gøre lidt ekstra!

Vi tilbyder at lave special ruter af vores udendørs Escape Game, kun til jeres skole/institutions. Her sørger vi at I starter enten ude på jeres adresse eller der hvor I ønsker at være. Det betyder at I vil få mulighed for at få set lokalområdet omkring jeres skole.

 

Derudover tilbyder vi også en add-on, hvor vi ændrer nogle af gåderne så de indeholder viden om lige præcis jeres skole. Har i selv en masse gode facts, om jeres skole eller er det en særlig overraskelse til et jubilæum, som I gerne vil have med. Så tøv endelig ikke med at kontakte os og fortælle hvad I ønsker at få med i jeres helt særlig Escape Game.

 

Lige meget hvad I ønsker, så laver vi gerne et spændende og action fyldt skræddersyet arrangement der passer til netop jeres skole. Ring eller send os en mail, så tager vi en uforpligtende snak om det.

null

RING PÅ TELEFON 71 96 16 87

null