FØDSELSDAG

HOLD DEN FEDESTE FØDSELSDAG

Fødselsdage… Den dag vi alle elsker og frygter! Har du snart fødselsdag og ikke helt har styr på planen? Så overrask gæsterne med én på opleveren, hvor man ikke kommer til at kede sig.

 

Hos City Escape har vi svaret på den fedeste fødselsdag hvor kommer ud og får en vild og spændende dag, hvor i alle kan være med. Her kan i både være i en stor flok og få en fælles oplevelse eller I kan dyste mod hinanden på 2 eller flere hold – hvor I kæmper om håneretten.

 

Alle uanset om du holder for familien, vennerne eller skoleklassen vil de komme til at huske denne dag det næste lange stykke tid. Vi kan garantere at børnene eller ikke kommer til at kede sig for de kan sagtens være med og deltage som en del af et hold.

null
Fødselsdag
Fødselsdag
Fødselsdag
Fødselsdag
fødselsdag 5

UDENDØRS ESCAPE ROOM

EN PÅ OPLEVEREN

Vi har 2 forskellige City Escape Games som I kan vælge i mellem. Mission Operation Mindfall og vores nyeste skud på stammen BLACKOUT. Disse to Escape Room er perfekte til en polterabend for mænd, da I vil komme tættere på hinanden. Vi anbefaler at i afsætter 2 timer og 15 minutter til arrangementet.

 

Undervejs er det tilladt at have egne drikkevarer med som I kan have med rundt på ruten, imens i spiller.

 

Vores City Escape Games kan spilles fra 2 deltagere op til +800 deltagere.

 

Det hele foregår i centrum af København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde.

 

City Escape Games kan spilles I alt slags vejr, så sørg for at klæde jer på efter vejret!

null

RING PÅ TELEFON 71 96 16 87

null