null

VELKOMMEN TIL CITY ESCAPE ODENSE

CITY ESCAPE GAME, MURDER MYSTERY & PIRATE MOBILT ESCAPE ROOM

City Escape Odense tilbyder City Escape Game, Murder Mystery og Pirate mobilt Escape Room.

 

I Odense centrum bliver I udstyret med en iPad og en spionkuffert fyldt med fede gadgets, inden I sendes rundt i byens gader for at klare missionen. Odenses eksistens er truet og I skal redde byen! I vil opleve byen på en helt ny måde, når I på jeres færd skal løse opgaver og puzzles. For at løse missionen kræver det samarbejde og kommunikation af første klasse.

 

Har I ikke mulighed for at være i Odense centrum, eller vil I hellere være hos jer selv, passer vores Murder Mystery og vores Pirate mobile Escape Game perfekt til jer. I kommer med adressen, vi kommer med resten – og garanterer udfordringer og underholdning for alle pengene.

Når I er ude på jeres mission med vores City Escape Game vil I opleve midtbyen på en helt ny måde. I kæmper pludselig mod tiden og mod onde trusler, der vil udsætte byen. I skal have kridtet skoene, finde de logiske sider frem og samarbejde på bedste vis for at klare missionen inden tiden løber ud. Har I holdet?

 

Ønsker I stedet at være indendørs, eller er det blot lettere at vi kommer til jer? Her passer vores Murder Mystery og vores Pirate Escape Game perfekt! Vi kommer med alt hvad der skal bruges, I skal blot have et lokale klar. I skal løse opgaver, puzzles og samarbejde som i et Escape Room, det hele foregår blot hos jer selv – lettere bliver det vidst ikke!

null

OPERATION MINDFALL

MEETING POINT: FLAKHAVEN – TORVET

Når I har booket vores City Escape Game Operation Mindfall, mødes I med jeres instruktør på Flakhaven, torvet lige udenfor Odense Rådhus. Her sendes I afsted på jeres mission efter grundig introduktion og udlevering af jeres spionkuffert, samt iPad.

 

Om I klarer missionen eller mangel på samme, mødes I med instruktøren samme sted og runder jeres arrangement af.

MURDER MYSTERY & PIRATE ESCAPE GAME

VI BRINGER OPLEVELSERNE UD TIL JER

Murder Mystery og Pirate mobile Escape Room bringer vi ud til jer – i hele det danske land. Om I vælger det ene eller det andet, så kommer vi ud til jer og giver jer den fedeste udfordring og underholdning i lige over en time. Både Pirate mobilt Escape Room og Murder Mystery er fra 6 deltagere og opefter. 

 

Jeres instruktør kommer ud og afvikler arrangementet fra start til slut. I får en grundig introduktion inden start og den rette mængde hjælp og ledetråde undervejs. I har lokalerne, vi har resten – lettere bliver det ikke!

badge22
null
null
null