null

UDENDØRS ESCAPE ROOMS I ODENSE

CITY ESCAPE GAMES I ODENSE CENTRUM

Vi tilbyder danmarks fedeste City Escape Games I Odense centrum. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets, sluppet løs i Odense centrum, hvor i har to timer til at gennemføre missionen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og puzzles ligesom I kender det fra Escape Rooms.

 

I vores City Escape Games får I oplevet Odense centrum på en hel ny måde, når I pludselig kæmper mod tiden og de udfordringer de forskellige escape games byder på. Der skal handles hurtigt, tænkes klart og samarbejdes på højt plan hvis I skal klare missionen.

 

Vores City Escape Games er fra 2 deltagere og opefter – samt det er muligt at konkurrere i hold imod hinanden.

 

Hvis dit team er tosset med at prøve escape rooms, så er vores udendørs escape game missioner helt sikkert noget for jer.

 

Priser fra kr. 175,- pr person – varighed 2 timer.

null

MØDESTED ODENSE

MEETING POINT: FLAKHAVEN – TORVET

Når I har booket vores City Escape Games, mødes I med jeres instruktør på Flakhaven, torvet lige udenfor Odense Rådhus. Her sendes I afsted på jeres mission efter grundig introduktion og udlevering af jeres udstyr, samt iPad.

 

Om I klarer missionen eller mangel på samme, mødes I med instruktøren samme sted og runder jeres arrangement af.

MURDER MYSTERY & PIRATE ESCAPE GAME

VI BRINGER OPLEVELSERNE UD TIL JER

Murder Mystery og Pirate mobile Escape Room bringer vi ud til jer – i hele det danske land. Om I vælger det ene eller det andet, så kommer vi ud til jer og giver jer den fedeste udfordring og underholdning i lige over en time. Både Pirate mobilt Escape Room og Murder Mystery er fra 6 deltagere og opefter. 

 

Jeres instruktør kommer ud og afvikler arrangementet fra start til slut. I får en grundig introduktion inden start og den rette mængde hjælp og ledetråde undervejs. I har lokalerne, vi har resten – lettere bliver det ikke!

badge22
null
null
null