null

BØRNEFØDSELSDAG: DEN MAGISKE PORTAL

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME FOR HELE FAMILIEN

Vil du gerne overraske dine børn (9-14 år) med en uforglemmelig børnefødselsdag hvor I har det super sjovt? Så har vi det helt perfekte til dig: vores udendørs Escape Game Den magiske portal i børnefødselsdagsudgaven!

 

Siden tidernes morgen har der været magiske portaler, som forbinder vores verden med en fantastisk parallelverden. Portalvagter sørger for, at portene er godt sikrede. Men en af portalvagterne er faldet i en magisk søvn – og nu strømmer onde væsener ind i vores verden.

 

Løs gåder på fortryllede steder, og saml nok krystaller til at lukke den magiske portal igen og redde vores verden fra undergang.

 

Vi organiserer underholdningen til din børnefødselsdag, og med vores City Escape Game til børnefødselsdagen kommer dine børn ikke til at mangle sjov! Det bliver to spændende timer med masser af gode overraskelser!

 

Sjovt, udfordrende og I kan spille sammen i et stort hold! Minimumsantallet af deltagere er 5.

 

Uret tikker, og du er byens sidste håb – det ultimative City Escape Game er begyndt!

 

Missionen kan bookes fra 01.06.2024.

 

Pris pr. person: 150,-

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
Success rate0%
BOOK NOW!

null
Mindfall, Sjov for alle

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME

MAGISK MISSION – ER DIT TEAM KLAR?

“Den Magiske Portal” henvender sig til begyndere, der endnu ikke har prøvet udendørs escape games, og er designet til hele familien og børn. Du får et kort, en notesbog og et opgaveark til missionen. Efter spillet kan du tage notesbogen med hjem som en souvenir fra en sjov dag.

 

Alt dette foregår i byens centrum, så byen bliver en del af jeres hemmelige mission og udfordring. Det eneste spørgsmål er, om dit hold er klar til udfordringen!

HAR DU TEAMET?

UDENDØRS ESCAPE ROOM UDFORDRING

Den Magiske Portal kan gennemføres hele året rundt uanset vind og vejr.  I kan spille fra 5 personer og opefter. Kommer I mange, vil vi inddele jer i mindre hold, der konkurrere imod hinanden og spille på samme tid.

 

Vores City Escape Game Den Magiske Portal kan kun gennemføres på dansk, og vi anbefaler, at man er min. 9-14 år for at deltage.

Skole
Polterabend kvinder

ER DET SVÆRT?

DER ER HJÆLP AT HENTE UNDERVEJS

I Den Magiske Portal er sværhedsgraden relativt høj, men bare rolig, der er hjælp at hente undervejs. I bliver sendt afsted på jeres mission efter en grundig introduktion til spillet og iPad’ens funktioner i spillet.

 

Rundt på jeres mission vil der være hjælp at hente gennem iPad’en.

null