null

POLTERABEND MÆND:
SAVE THE WEDDING

DANMARKS FEDESTE UDENDØRS ESCAPE GAME

Det kommende bryllup er i fare, fordi bruden er blevet kidnappet! I har modtaget et brev, hvori der står skrevet, at I har to timer til at redde hende – ellers kan brylluppet ikke finde sted. 

 

Med brudgommen i spidsen er I på jeres livs mission. Udstyret med en kuffert fuld af seje gadgets, og en iPad til at vise jer vejen, vil I forfølge kidnapperen og forhåbentlig “redde” bruden og brylluppet. 

 

Dit team arbejder under kodenavnet “SAVE THE WEDDING“, og det er vigtigt, at du sætter alle sejl til for at fuldføre missionen.  

 

Det er det absolut perfekte arrangement til din polterabend til mænd, og det hele foregår i byens centrum. 

 

Sjovt, udfordrende og I kan spille sammen i et stort hold! Minimumsantallet af deltagere er 5 personer. 

 

Som en del af oplevelsen vil i også modtage fotos fra dagen efter arrangementet (normalt mandag/tirsdag i den følgende uge via e-mail). 

 

Priser fra kr. 199,- pr. person. 

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
Success rate0%
book now polt mænd

null
Polterabend mænd

POLTERABEND TIL MÆND

GIV DIN KAMMERAT DEN NÆSTBEDSTE DAG I HANS LIV 

Tiden er kommet! Din bedste ven har besluttet sig for at blive gift, og nu er det din opgave at arrangere den bedste og fedeste polterabend for mænd. 

 

Hos City Escape har vi den perfekte løsning til en vild og spændende dag, hvor alle kan være med. Så hvis brudgommen er til gåder og han er en smule konkurrenceminded, er vores udendørs City Escape Game et sikkert hit til hans polterabend! 

UDENDØRS ESCAPE ROOM  

DEN PERFEKTE POLTERABEND! 

Dette udendørs Escape Room er perfekt til at afholde en sjov og spændende polterabend. Vi anbefaler, at du afsætter 2 timer og 15 minutter til denne oplevelse. 

 

I må gerne medbringe jeres egne drikkevarer, som I selv kan bærer med rundt på ruten. 

 

Det hele foregår i centrum af mange byer. 

 

City Escape Games kan spilles i al slags vejr, så klæd jer på efter vejret! 

Polterabend mænd
wK3iDqmb

DE FEDESTE BILLEDER 

DET PERFEKTE MINDE OM DIN POLTERABEND 

Som en del af selve oplevelsen vil I blive bedt om at tage nogle sjove billeder af jer selv. Billeder der oser af ren glæde, der vil fungere som et evigt og levende minde! 

 

Billederne bliver send til dig på E-mail, efter end arrangement – normalt sendes billederne mandag eller tirsdag i den efterfølgende uge. 

null