null

POLTERABEND KVINDER:
SAVE THE WEDDING

DANMARKS FEDESTE UDENDØRS ESCAPE GAME

Det kommende bryllup er i fare, fordi brudgommen er blevet kidnappet! I har modtaget et brev, hvori der står skrevet, at I har to timer til at redde ham – ellers kan brylluppet ikke finde sted. 

 

Med bruden i spidsen er I på jeres livs mission. Udstyret med en kuffert fuld af seje gadgets, og en iPad til at vise jer vejen, vil I forfølge kidnapperen og forhåbentlig “redde” brudgommen og brylluppet. 

 

Dit team arbejder under kodenavnet “SAVE THE WEDDING“, og det er vigtigt, at du sætter alle sejl for at fuldføre missionen.

 

Det er det absolut perfekte arrangement til din polterabend til kvinder, og det hele foregår i byens centrum. 

 

Sjovt, udfordrende og I kan spille sammen i et stort hold! Minimumsantallet af deltagere er 5 personer. 

 

Som en del af oplevelsen vil i også modtage billeder fra dagen efter arrangementet (normalt mandag/tirsdag i den følgende uge via e-mail). 

 

Priser fra kr. 199,- pr. person. 

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
Success rate0%
book now polt kvinder

null
Polterabend kvinder

POLTERABEND TIL KVINDER

GIV DIN VENINDE DEN NÆSTBEDSTE DAG I HENDES LIV 

Drømmescenariet! Din veninde ringer og råber i telefonen, at hendes kæreste er gået ned på knæ og vil giftes med hende. Så nu er det tid til at begynde at planlægge, for du skal arrangere den fedeste polterabend for kvinder!

 

Hvis du ikke er sikker på, hvordan dagen skal forløbe, så lyt godt efter! Er bruden klar til et spændende eventyr, og elsker hun en god konkurrence? Så er City Escape det perfekte valg, og vi kan garantere en spændende og sjov polterabend for kvinder. 

UDENDØRS ESCAPE ROOM  

DEN PERFEKTE POLTERABEND! 

Dette udendørs Escape Room er perfekt til at afholde en sjov og spændende polterabend. Vi anbefaler, at du afsætter 2 timer og 15 minutter til denne oplevelse. 

 

I må gerne medbringe jeres egne drikkevarer, som I selv kan bærer med rundt på ruten. 

 

Det hele foregår i centrum af mange byer. 

 

City Escape Games kan spilles i al slags vejr, så klæd jer på efter vejret! 

6tyjR0KE
DSJVbnou

DE FEDESTE BILLEDER 

DET PERFEKTE MINDE OM DIN POLTERABEND 

Som en del af selve oplevelsen vil I blive bedt om at tage nogle sjove billeder af jer selv. Billeder der oser af ren glæde, der vil fungere som et evigt og levende minde! 

 

Billederne bliver send til dig på E-mail, efter end arrangement – normalt sendes billederne mandag eller tirsdag i den efterfølgende uge. 

null