null

MURDER MYSTERY

KAN I OPKLARE MORDET DER ER BEGÅET?

Dit team er blevet hasteindkaldt til en mystisk sag. Jeres case starter på room 745 på Grand Hotel, hvor en privatdetektiv er blevet myrdet. Detektiven efterforskede en sag med en forsvunden person, da han pludselig selv blev udsat for en forbrydelse.

 

Tiden er knap og I skal arbejde hurtigt, hvis I skal opklare mordet inden sporet er blevet koldt igen. I har 60 minutter og for at opklare mordet kræver det jeres ypperste samarbejde og kommunikation undervejs.

 

 

Murder Mystery Room 745 er et udfordrende og gennemført Murder Mystery. Det er udviklet af New Yorks førende Escape Rooms og testet af nogle af verdens største virksomheder til Teambuilding og præmieret i USA. Kan løses fra 6 deltagere og opefter.

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
success rate0%
null
IMG_4382-min

ROOM 745

KAN I LØSE MYSTERIET?

På bordet foran jer, står to kufferter, det er alt hvad I har at gå efter. I skal undersøge alt hvad disse kufferter indeholder, løse en lang række opgaver og puzzles. Det er nu det gælder og I skal arbejde hurtigt hvis ikke morderen skal slippe væk for altid.

 

Vores Murder Mystery Room 745 kan spilles fra 6 deltagere og opefter. Kan kan håndtere op til 100 deltagere på samme tid, er I flere skal I blot spille i flere omgang.

HVOR SVÆRT ER DET?

I FÅR HJÆLP UNDERVEJS

Hele jeres arrangement afvikles med en live gamemaster, der guider jer igennem. I starter med en grundig introduktion til spillet, så I er godt klædt på inden start.

 

Undervejs vil I være under vejledning og guidance fra jeres gamemaster, der ved behov vil komme med små hints og ledetråde til at skubbe jer i den rigtige retning. Det kræver tydelig kommunikation og samarbejde undervejs – ingen kan klare denne opgave alene.

IMG_8022-min
IMG_8131-min

FIRMAARRANGEMENTER

HVOR MANGE KAN DELTAGE?

Vi er vandt til at håndtere både små og store arrangementer og har en stor kapacitet når det kommer til udstyr. Vores Murder Mystery Room 745 kan både bruges til den enkelte afdeling på +6 kollegaer og til de store koncerner på +500 personer.

 

Vi kan have 100-150 deltagere på én gang, og skal vi spille 500 deltagere igennem, skal det blot foregå ad flere omgange efter hinanden. Murder Mystery Room 745 er perfekt til firmaarrangement, Teambuilding og som socialt arrangement på arbejdspladsen.

HVEM KAN DELTAGE?

OPLEVELSEN ER FOR VOKSNE

Vores Murder Mystery Room 745 foregår på engelsk og har en rimelig andel der skal læses. Ligesom sværhedsgraden ligger i den høje ende. Vi anbefaler derfor primært dette produkt som en udfordring for voksne. Unge over 16 år kan dog fint deltage som en del af en gruppe og få en god oplevelse ud af det.

 

I bliver udfordret i meget høj grad undervejs på jeres logiske tankegang, jeres samarbejde og kommunikation. Mon ikke også en god portion kreativ tænkning vil være en hjælp, ligesom en idérig person vil kunne bidrage positivt undervejs.

IMG_4996-min
null