null

MISSION: OPERATION MINDFALL

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME – SPION MISSION

Dit team står overfor jeres livs mission, I skal inden der er gået 120 minutter stoppe terrororganisationen Spider Tech. Spider Tech har sluppet en virus løs i drikkevandet, som vil hjernevaske alle der kommer i kontakt med det.

 

Virussen ligger pt. i dvale i 120 minutter og det er jeres chance for at gøre en forskel. I skal finde Spider Techs hovedkontor, hacke jer ind i deres server og blande en hemmelig antivirus – altsammen på blot 2 timer!

 

Jeres team arbejder under kodenavnet OPERATION MINDFALL. I må undervejs ikke vække opsigt og skal bevæge jer uset rundt i byen. Der findes dobbeltagenter alle steder og I kan ikke stole på nogen på jeres vej.

 

Tiden er startet og I er byens sidste håb – det ultimative CITY ESCAPE GAME er begyndt!

 

Sprog: vælg mellem dansk eller engelsk

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
Success rate0%
BOOK NOW!
null
Spion-07[1248]

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME

SPION MISSION – ER DIT TEAM KLAR?

Operation Mindfall er et udendørs City Escape Game, der strækker sig over en rute på ca 2 kilometer. Udstyret med en spion kuffert og en iPad, møder I forskellige elementer fra Escape Rooms med GPS-geocaching og augmented-reality.

 

Det hele foregår i centrum af Købehavn, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde, hvor byen er en del af jeres hemmelige mission og udfordring. Spørgsmålet er bare om dit team er klar til udfordringen!

HAR DU TEAMET?

UDENDØRS ESCAPE ROOM UDFORDRING

Operation Mindfall kan gennemføres hele året rundt uanset vind og vejr.  I kan spille fra 2 personer og opefter. Kommer I mange, vil vi inddele jer i mindre hold, der konkurrere imod hinanden og spille på samme tid.

 

Vores City Escape Game Operation Mindfall kan gennemføres enten på dansk eller engelsk og vi anbefaler, at man er min. 12 år for at deltage.

 

Operation Mindfall er den perfekte aktivitet til firmaarrangementer, teambuilding, polterabends, familieaktivitet eller som hygge med vennerne.

b6
B7

SKRÆDDERSYET FIRMAARRANGEMENT?

VI KAN KLARE DET HELE

Vores City Escape Games kan spilles fra 2 deltagere op til 500 deltagere, det er blot et spørgsmål om fordeling udover dagen. Vi tilbyder også at lave en tilpasset udgave, kun til jeres virksomhed.

 

Lige meget hvad I ønsker, så laver vi gerne et skræddersyet arrangement der passer til netop jeres virksomhed. Ring eller send os en mail, så tager vi en uforpligtende snak om det.

ER DET SVÆRT?

DER ER HJÆLP AT HENTE UNDERVEJS

I Operation Mindfall er sværhedsgraden relativt høj, men bare rolig, der er hjælp at hente undervejs. I bliver sendt afsted på jeres mission efter en grundig introduktion til spillet og iPad’ens funktioner i spillet.

 

Rundt på jeres mission vil der være hjælp at hente gennem iPad’en og jeres supervisor I får tildelt af hovedkontoret.

 

Børn fra 12 år og opefter kan deltage som del af en gruppe, mens unge fra 15-16 år og opefter fint kan sendes afsted på egen hånd.

B8
null