null

MISSION: BLACKOUT

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME – “HACKER” MISSION

Byens kraftværk er blevet hacket af en ukendt gruppe hackere, hvilket har forårsaget en af ​​de største trusler i moderne tid: et total Blackout!

 

Konsekvensen er et fuldstændigt sammenbrud af den moderne verden, som vi kender den.

 

Byens indbyggere er ikke bekendt med situationen, og byen kører allerede nu på nødstrøm.

 

Dit team har nu 120 minutter til at stoppe hackerne, få genoprettet strømforsyningen og undgå den største katastrofe i moderne historie!

 

Byen er fyldt med dobbelt agenter, som enten er på samme mission eller ude på at hacke og stoppe jer.

Vær forsigtig og stol ikke på nogen!

 

I er på jeres livs mission som W.I.S.E agenter. Det er nu, I skal bestå jeres ultimative test og redde byen.

 

Tiden er startet og I er byens sidste håb – det ultimative CITY ESCAPE GAME er begyndt!

 

Sprog: Vælg mellem dansk og engelsk

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
Success rate0%
BOOK NOW!

null
mand med telefon og blackout logo

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME

“HACKER” MISSION – ER DIT TEAM KLAR?

BLACKOUT er et udendørs City Escape Game, der strækker sig over en rute på ca 2 kilometer. Udstyret med en kuffert fyldt med “gadgets” og en iPad, møder I forskellige elementer fra Escape Rooms med GPS-geocaching og augmented-reality.

 

Det hele foregår i centrum af Købehavn, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde, hvor byen er en del af jeres hemmelige mission og udfordring. Spørgsmålet er bare om dit team er klar til udfordringen!

HAR DU TEAMET?

UDENDØRS ESCAPE ROOM UDFORDRING

BLACKOUT kan gennemføres hele året rundt uanset vind og vejr.  I kan spille fra 2 personer og opefter. Kommer I mange, vil vi inddele jer i mindre hold, der konkurrere imod hinanden og spille på samme tid.

 

Vores City Escape Game BLACKOUT kan gennemføres enten på dansk eller engelsk og vi anbefaler, at man er min. 12 år for at deltage.

 

BLACKOUT er den perfekte aktivitet til firmaarrangementer, teambuilding, polterabends, familieaktivitet eller som hygge med vennerne.

Blackout kuffert gadgets
Blackout tablet med kort

SKRÆDDERSYET FIRMAARRANGEMENT?

VI KAN KLARE DET HELE

Vores City Escape Games kan spilles fra 2 deltagere op til 500 deltagere, det er blot et spørgsmål om fordeling udover dagen. Vi tilbyder også at lave en tilpasset udgave, kun til jeres virksomhed.

 

Lige meget hvad I ønsker, så laver vi gerne et skræddersyet arrangement der passer til netop jeres virksomhed. Ring eller send os en mail, så tager vi en uforpligtende snak om det.

ER DET SVÆRT?

DER ER HJÆLP AT HENTE UNDERVEJS

I BLACKOUT er sværhedsgraden relativt høj, men bare rolig, der er hjælp at hente undervejs. I bliver sendt afsted på jeres mission efter en grundig introduktion til spillet og iPad’ens funktioner i spillet.

 

Rundt på jeres mission vil der være hjælp at hente gennem iPad’en og jeres supervisor I får tildelt af hovedkontoret.

 

Børn fra 12 år og opefter kan deltage som del af en gruppe, mens unge fra 15-16 år og opefter fint kan sendes afsted på egen hånd.

B8
null