null

UDENDØRS ESCAPE ROOMS I KØBENHAVN

CITY ESCAPE GAMES I KØBENHAVNS CENTRUM

Vi tilbyder danmarks fedeste City Escape Games I København centrum. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets, sluppet løs i Københavns centrum, hvor i har to timer til at gennemføre missionen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og puzzles ligesom I kender det fra Escape Rooms.

 

Vores City Escape Games er fra 2 deltagere og opefter – samt det er muligt at konkurrere i hold imod hinanden.

 

Hvis dit team er tosset med at prøve escape rooms, så er vores udendørs escape game missioner helt sikkert noget for jer.

Vores prisliste
BOOK NOW!
null
Fødselsdag
Teambuilding
Skole
Fødselsdag
copenhagen map

MØDESTED KØDBYEN

MEETING POINT: FLÆSKETORVET 68, KØBENHAVN

 

Når I booker vores City Escape Games, mødes I med jeres instruktør i Kødbyen, lige ved indgangen til SOHO som ligger på Flæsketorvet 68 – en spytklat fra Københavns Hovedbanegård eller Fisketorvet station. Her får I en grundig introduktion, samt udleveret jeres udstyr, inden I bliver sluppet løs i byen.

 

Om I lykkedes med jeres mission, eller fejler, mødes I med instruktøren samme sted som I bliver sendt afsted fra.

PRAKTISK INFO

BLIV KLÆDT PÅ TIL JERES EVENTYR

Når I ankommer til meeting point vil en af vores søde instruktører tage imod jer. I vil altid kunne genkende vores instruktører, som står iklædt firmatøj med logo på.

 

Det altid en god ide at ankomme i god tid – kom gerne 10 minutter før booket tidspunkt. Vi anbefaler at I klæder jer på efter vejret, så I er klar til at prøve kræfter med vores udendørs escape room.

 

I kan betale med mobilepay på dagen, vi modtager ikke kort eller kontanter. Hvis det er et firma arrangement, så kan vi sende jer faktura I indbetaler efter event.

 

Vi anbefaler at man afsætter 2 timer og 15 minutter til vores City Escape game.

 

Booking og generelle vilkår – se mere her

Mindfall, Sjov for alle
null
null

null

null

null