null

MISSION: BLACK-OUT (LIGHT VERSION)

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME – “HACKER” MISSION

Light versionen af Black-out er til ment 6-9. klasse, børnefamilier og dem som synes at det hele bare skal være en lille smule lettere.
Her har vi skruet ned for sværhedsgraden så alle kan være med, men bare rolig den bliver ikke mindre sjov og spændende – vi kan stadig garantere den samme mængde sjov!

 

Byens kraftværk er blevet hacket af en ukendt gruppe hackere, hvilket har forårsaget en af ​​de største trusler i moderne tid: et total Blackout!

 

Konsekvensen er et fuldstændigt sammenbrud af den moderne verden, som vi kender den.

 

Byens indbyggere er ikke bekendt med situationen, og byen kører allerede nu på nødstrøm.

 

Dit team har nu 120 minutter til at stoppe hackerne, få genoprettet strømforsyningen og undgå den største katastrofe i moderne historie!

 

Byen er fyldt med dobbelt agenter, som enten er på samme mission eller ude på at hacke og stoppe jer.

 

Vær forsigtig og stol ikke på nogen!

 

I er på jeres livs mission som W.I.S.E agenter. Det er nu I skal bestå jeres ultimative test, og redde byen.

 

Tiden er startet og I er byens sidste håb – det ultimative CITY ESCAPE GAME er begyndt!

 

Sprog: P.T. udbydes den kun på Engelsk, men kommer snart på Dansk

badges til blackout
Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
Success rate0%
kort med markør

null
mand med telefon og blackout logo

UDENDØRS CITY ESCAPE GAME

“HACKER” MISSION – ER DIT TEAM KLAR?

BLACKOUT er et udendørs City Escape Game, der strækker sig over en rute på ca. 2 kilometer. For at bekæmpe hackerne får i en iPad og en kuffert, som er fyldt med “gadgets” og I vil møde forskellige elementer fra Escape Rooms med GPS-geocaching og augmented-reality.

 

I Light Versionen fokuserer vi på at gøre gåderne en smule nemmere og samtidigt sikre i får en sjov oplevelse. På 120 minutter vil I opleve små udfordringer og andre opgaver som skal hjælpe jer med at få reddet byen!

 

Det unikke udendørs Escape Room kan kun mestres af de helt skarpe og kloge hoveder. Vi håber at du har fået samlet det helt rigtige og knivskarpe hold!

 

Det hele foregår i centrum af København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde, hvor byen er en del af jeres hemmelige mission og udfordring. Spørgsmålet er bare om dit team er klar til udfordringen!

HAR DU TEAMET?

UDENDØRS ESCAPE ROOM UDFORDRING

BLACKOUT (Light Version) kan gennemføres hele året rundt uanset vind og vejr.  I kan spille fra 2 personer og opefter. Kommer I mange, vil vi inddele jer i mindre hold, der konkurrere imod hinanden og spille på samme tid.

 

Vores City Escape Game BLACKOUT kan gennemføres enten på dansk eller engelsk.

 

BLACKOUT (Light version) er den perfekte aktivitet til skolearrangementer, familieaktivitet eller som hygge med vennerne.

Blackout kuffert gadgets
Blackout tablet med kort

SKRÆDDERSYET SKOLEARRANGEMENT?

VI KAN KLARE DET HELE

Vores City Escape Games kan spilles fra 2 deltagere op til 500 deltagere, det er blot et spørgsmål om fordeling udover dagen. Vi tilbyder også at lave en tilpasset udgave, kun til jeres skole.

 

Lige meget hvad I ønsker, så laver vi gerne et skræddersyet arrangement der passer til netop jeres skole. Ring eller send os en mail, så tager vi en uforpligtende snak om det.

ER DET SVÆRT?

DER ER HJÆLP AT HENTE UNDERVEJS

I BLACKOUT er sværhedsgraden relativt høj, men bare rolig, der er hjælp at hente undervejs. I bliver sendt afsted på jeres mission efter en grundig introduktion til spillet og iPad’ens funktioner i spillet.

 

Rundt på jeres mission vil der være hjælp at hente gennem iPad’en og jeres supervisor I får tildelt af hovedkontoret.

 

I BLACKOUT (light version) kan børn på 12 år og opefter fint sendes af sted på egen hånd, mens børn som er yngre kan deltage som en del af en gruppe.

B8
null