null

MISSION: BLACKOUT

INDENDØRS CITY ESCAPE GAME – “HACKER” MISSION

Byens kraftværk er blevet hacket af en ukendt gruppe hackere, hvilket har forårsaget en af ​​de største trusler i moderne tid: et total Blackout!

 

Konsekvensen er et fuldstændigt sammenbrud af den moderne verden, som vi kender den.

 

Byens indbyggere er ikke bekendt med situationen, og byen kører allerede nu på nødstrøm.

 

Dit team har nu 90 minutter til at stoppe hackerne, få genoprettet strømforsyningen og undgå den største katastrofe i moderne historie!

 

Byen er fyldt med dobbelt agenter, som enten er på samme mission eller ude på at hacke og stoppe jer.

Vær forsigtig og stol ikke på nogen!

 

I er på jeres livs mission som W.I.S.E agenter. Det er nu I skal bestå jeres ultimative test, og redde byen.

 

Tiden er startet og I er byens sidste håb – det ultimative ESCAPE GAME INDOOR er begyndt!

 

Sprog: P.T. udbydes den kun på Engelsk, men kommer snart på Dansk

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
Success rate0%

null
B5

INDENDØRS ESCAPE GAME

“HACKER” MISSION – ER DIT TEAM KLAR?

BLACKOUT INDOOR er et indendørs Escape Game, der foregår hjemme hos jer, eller på en anden indendørs lokation, som i bestemmer. På et bord står der en kuffert fyldt med cool gadget og en iPad og det er alt i har at arbejde med. I løbet af spillet vil i møde forskellige elementer fra Escape Rooms og augmentedreality.

 

Ved at vælge vores BLACKOUT INDOOR vil I blive udfordret i meget høj grad undervejs på jeres logiske tankegang, jeres samarbejde og kommunikation.

HAR DU TEAMET?

INDENDØRS ESCAPE ROOM UDFORDRING

I skal med hjælp fra iPad’en og kufferten løse en lang række opgaver og puzzles. Det er nu det gælder og I skal arbejde hurtigt hvis ikke byen skal ende med et totalt BLACKOUT.

 

Vores BLACKOUT INDOOR spilles fra 2 deltagere og op til +800 deltagere. I vil spille i hold af ca. 6 personer og kan hacke hinanden undervejs. Dette giver anledning til at vine den eftertragtede håneret.

 

BLACKOUT INDOOR er den perfekte aktivitet til firmaarrangementer, teambuilding, og andre arrangementer på arbejdspladsen.

b6
B7

ER DET SVÆRT?

BARE ROLIG DER ER HJÆLP AT HENTE UNDERVEJS

BLACKOUT er sværhedsgraden relativt høj, men bare rolig, der er hjælp at hente undervejs. I kommer godt i gang med jeres mission efter en grundig introduktion til spillet og iPad’ens funktioner i spillet.

 

På jeres mission vil der være hjælp at hente gennem iPad’en og jeres instruktør, som vil være til stede under hele spillet. Vi anbefaler derfor primært dette produkt som en udfordring for voksne.

FIRMAARRANGEMENT

HVOR MANGE KAN DELTAGE?

Vi er vandt til at håndtere både små og store arrangementer og har en stor kapacitet når det kommer til udstyr. Vores BLACKOUT INDOOR kan både bruges til den enkelte afdeling på +2 kollegaer og til de store koncerner på +800 personer.

 

Vores BLACKOUT INDOOR er perfekt til firmaarrangement, Teambuilding og som socialt arrangement på arbejdspladsen.

 

Priser starter fra 3.000 DKK ex. moms

B8
null