null

HVILKEN ANLEDNING HAR DU?

TEAMBUILDING, HYGGE MED VENNER, FIRMAARRANGEMENT, POLTERABEND, FØDSELSDAG…

Herunder finder du inspiration til hvilken type arrangement vores oplevelser egner sig til. Der kan være meget man skal tænke over når der skal planlægges en polterabend, et firmaarrangement eller teambuilding med afdelingen. Men der er inspiration at hente nedenfor.

fødselsdagsfest i escape room

VENNER & FAMILIE

– TAG PÅ EVENTYR SAMMEN

Det er fedt at lave noget med venner og familie, især når man skaber gode minder sammen. Med vores City Escape Game, får I uden tvivl en fed oplevelse som I længe vil huske. I bliver udfordret undervejs og vil få mange grin og gode stunder mens I er igang.

 

Alle vores City Escape Game passer super godt, om man er en blandet flok aldersmæssigt eller jævnaldrende kammerater, så får I det sjovt!

FØDSELSDAG

PÅ EN NY MÅDE 

En fødselsdag bliver hurtigt det samme hvert år, familien er samlet og der indtages et væld af kage og god mad. Hvorfor ikke overraske med det fedeste indslag – inviter flokken med på en CITY ESCAPE MISSION i centrum af Købehavn, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde. I får nogle gode timer, bliver udfordret og kan inddele jer i hold der kæmper om håneretten. Børn ned til 10 års alderen kan fint deltage som en del af et hold.

 

Alternativt kan vi overraske fødselsdagsgæsterne hjemme hos jer med Pirate mobile Escape Room eller Murder Mystery, det tager stensikkert kegler hos gæsterne. Er I mange, kan vi dele jer i hold og I kan dyste mod hinanden. Et sikkert hit og med garanti en andeledes og udfordrende oplevelse for alle.

thumbnail_image002 (8)
thumbnail_image002 1521512122)

POLTERABEND

BRUDEN OG GOMMENS ULTIMATIVE DAG

Hvis bruden og/eller gommen er konkurrence menneske, eller er til udfordringer og Escape Rooms, er vores City Escape Game et sikkert hit til deres polterabend. Fordelene ved City Escape Game er, at I kan være en større gruppe der er fælles om oplevelsen, end i kan i et klassisk Escape Room hvor I ofte vil blive opdelt. I kan dyste i flere hold mod hinanden eller kæmpe sammen i ét stort hold. Derudover kan nævnes, at oplevelsen her varer hele to timer.

 

Pirate mobile Escape Room og Murder Mystery bringer vi ud til jer, så her skal I ikke spekulerer på hvem der er chauffør, men har rig mulighed for at hygge jer og få lidt at drikke imens i er igang. Oplevelserne vil give jer et fælles ståsted at tale ud fra og I vil opleve at polterabenden bliver mere i samlet flok efterfølgende.

TEAMBUILDING

SAMARBEJDE & KOMMUNIKATION 

Hvis I har et ønske om, at styrke kommunikationen og sammenholdet på arbejdspladsen er vores variation af Escape & Mystery Games perfekte. I bliver prøvet af og udfordret undervejs, men samtidig vil der være anledning til grin og gode oplevelser mens I er igang. Alt sammen noget der er med til, at styrke jeres fællesskab og samarbejde på arbejdspladsen, i jeres team eller hvor I måtte have brug for det.

 

Der vil være en instruktør med undervejs og I har mulighed for evaluering efterfølgende, når I prøver kræfter med vores forskellige oplevelser.

thumbnail_im46646541352
thumbnail_image01361631)

FIRMA ARRANGEMENT

DEN GODE OPLEVELSE MED KOLLEGAERNE

Et sjovt og udfordrende firmaarrangement for alle i jeres virksomhed. Det er let at planlægge, I skal blot finde tid og sted, så sørger vi for resten. Forestil dig kollegaerne sendt rundt i Købehavn, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding,
Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved eller Roskilde, midtby for at dyste om hvem der kan redde byen før det er for sent. Eller jeres afdeling der sammen kæmper om at få åbnet kisterne til piraternes skjulte skat eller prøver kræfter med jeres indre detektiv hvor I skal løse mordet på GRAND HOTEL. Det er underholdning og grin for alle pengene.

 

I får ah-ha oplevelser, bliver udfordret og underholdt undervejs. Det er et anderledes firmaarrangement og I vil opleve hvordan I bliver grebet af stemningen og pludselig er tiden gået. Et sikkert hit på konferencedagen, til julefrokosten eller som socialt arrangement.

null